Hello world !

Photo’s copyright ruud hoff

Contact:   info@ruudhoff.com

please also visit    www.ruudhoff.nl

Dit bericht is geplaatst in try out. Bookmark de permalink.

7 reacties op Hello world !

 1. Henry schreef:

  Ruud wat een interessante reportage van jou op GPTV ! Leuk dat je op deze manier je lust en je leven deelt.

 2. Piet Schuringa, Ameland schreef:

  Geweldig deze site door te wandelen en een hoop van wat ik al in levende lijve mocht aanschouwen, weer een keer te kunnen bekijken, zelfs die speciale éene !!!
  Een waar genoegen te zien wat voor moois je van deze en je andere site gemaakt hebt !!
  Groeten, Piet

 3. Jos Erdkamp schreef:

  Geweldig dat je collectie nu ook op het web te zien is. Het is een genot om al deze schatten te bekijken. Ik heb je verzameling al een paar keer in het echt gezien en weet al lang dat die enorm rijk is. Fijn dat alle Kodak collectors er nu in kunnen grasduinen en dingen ontdekken die ze anders misschien nooit te zien krijgen. Ik heb tenminste al een groene Pocket Kodak ontdekt, waarvan ik wel gehoord had, maar nog nooit gezien.

 4. Janet Moyer schreef:

  Nice article on you Ruud. Good to see you in print. I won’t be at Photographica
  this fall I don’t think.
  Have any nice cabinet cards of dogs for sale?
  Janet Moyer, PHSNE member
  Photographer of Dogs
  San Diego, Ca USA

 5. Remy Steller schreef:

  Mooie site Ruud, ik heb een link naar deze site gezet op http://www.browniecamera.nl/nl/ en de Engelse versie http://www.browniecamera.nl, mocht je dit niet appreciëren laat het dan even weten dan haal ik het er weer vanaf.
  Eventueel een (betere) eigen tekst en andere afbeelding zijn van harte welkom.
  Succes met de website(s)!
  Remy.

 6. marcelle kroon schreef:

  hallo ruud ik was verbaast dat ik in de l.c. las dat jij in amsterdam op het rokin had gewerkt toen ik het las wist ineens weer wie je was ik heb vaak boven bij jullie gezeten als ik in de stad was mijn vader en de heer weerts waren de eigenaren van de swank shot studios ik hoop dat je op mijn berigtje reageerd groetjes marcelle

 7. admin schreef:

  Marcelle , geef me jouw email adres , ik kan je niet bereiken op het adres dat het bericht laat zien . Ik kan me jouw ook nog wel herinneren. Ruud . Stuur mij een antwoord op ruudhoff@xs4all.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.